Saturday, October 1, 2011

Kembali Semula.

Wahhh. Akhirnya dapat jugak update belog tak seberapa ni setelah sekian lama sepi. Walaupun mungkin takde siapa yang tunggu blog ni tapi takpe.;) Tak kesah pun. Bhahaha.. Gila lama tak update sampai rasa macam tak tau nak update apa. Eh, hari ni dah masuk bulan baru la. October! Bulan yang dinantikan.;)

Since dah balik ke araustralia ni, asyik busy je. Busy dengan macam2 hal. hal yang penting dan separuh penting. Masa mula2 balik sini, tengok keadaan sini asyik rasa nak menangis. (Padahal memang menangis dah punn) Tapi bila dah lama sikit mula rasa ok balik. dah rasa save, Dah rasa comfortable. Dan dah rasa happy semula.;) Kalau boleh nak terus macam ni tanpa ada apa2 halangan. Biar keadaan berjalan dengan lancar seperti dulu.

Mungkin lepas ni tak boleh update selalu la sebab dah start busy dengan dunia student. Eceh,poyo je kan. Tapi aku akan usaha update sekera mungkin. Sebab tak nak orang kata aku semangat separuh jalan je. Masa dulu kan berkobar2 buat blog. Biar takde orang nak baca pun asalkan hati puas. Sebab ni je satu2 nya tempat aku boleh luah dan kongsi dengan siapa2.

Ok.Sampai sini dulu.Ada masa. Aku tulis lagi. Tu pun kalau keadaan mengizinkan. Bye!

P.s: Tak mampu aktif seperti dulu.:(

2 comments:

  1. fyka hey..i miss u. biasa lah busy life. :) but keep writing ya :)

    ReplyDelete