Monday, April 9, 2012

Come Join Us.:)

Siapa org perghlih (perlis)? Mai join kami dekat Putra Palace Hotel. Org2 perlis mesti tau dekat mana kan? Jadi tunggu apa lagi.Jom sertai saya dan rakan2 disana.:) Kali ni Herbalife buat event dekat Kangar pulak.Jangan lepaskan peluang keemasan ni. Bukan org perlis pun boleh mai..:)

Bagi sesiapa yang berminat nak tau lebih lanjut tentang HERBALIFE, nak buat dapatkan peluang bisness yang mantap,nak tau pasal produk dan lain2. Mai..Mai..Mai..Boleh ajak kawan2,family,boyfrien, girlfriend dan sesiapa saja. Sertai kami di,

MEGA HOM (Herbalife Opportunity Meeting)

Tarikh: 9 April 2012
Tempat: Putra Palace Hotel, Kangar, Perlis
Masa: 8 malam - 10 malam

Kemasukan adalah PERCUMA! 

Peluang yang datang hanya sekali. Jadi jangan lepaskan peluang yang ada.:)

P.s: Inform saya dulu kalau berminat.:)

4 comments:

  1. xpe.jom join kami 22hb ni kat pan pacific hotel.:)

    ReplyDelete
  2. perlis jauh dari pahang..:)
    support dari jauh..:)

    hari ni nad buat blogwalking besar2an.. xtahu la knal nad lagi ke x..:D

    http://www.nornadiah.com/2012/04/jom-blogwalking-part-1.html

    ReplyDelete
  3. salam..
    singgah follow sini :)
    jom follow cik iena jugak(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete