Wednesday, December 22, 2010

Jom Berkenalan:Khas buat blogger baru


Entri baru lagi untuk hari ini. Arini terlebih rajin pulak menaip naip kan. Sambil mengintai intai blog rakan rakan. owh ye.tadi saya baru lepas intai blog seseorang.nak taw siapa.klik sini oke. lepas dah intai intai tu.saya ada terbaca satu post dia khas untuk blogger baru mcm saya ni.so saya pun merajinkan la baca dengan lebih lanjut.siap godek godek lagi blog yang menganjur kan benda alah ni.nak taw siapa klik sini jugak.

Ok la.lepas dah baca tu saya pun macam teringin nak join menda ni.yela kan.saya pun dikira blogger baru apa.ngeee..maka nya,untuk siapa siapa yang baru singgah tu.ni lah serba sedikit tentang saya.. owh ye.sebelum tu saya kena ikut syarat dulu. saya kena letak banner pengajur.ini dia:


BEN ASHAARI

Tentang saya;

Nama;syafiqah.boleh panggil fyka.umur;sweet 21.:)saya bakal student degree. (starting 3rd january 2011). sangat suka membaca blog dan gemar menulis juga.saya bukan seorang penulis yang hebat.apa yang ditulis adalah apa yg bermain di minda saya.seorang yang suka kan dunia khayalan juga.hehe. salam berkenalan ye semua. ada apa apa persoalan.tanya saya.insya allah saya jawab.:)

Love;
Fyka

15 comments:

  1. hai2,,
    ninie terjah sini dari segmen abg ben..
    salam persahabatan (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  2. hai ninie.salam berkenalan.;)

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan dr abby...:)

    abby dtg dr segmen BA juga...

    sudi2kan menjenguk blog abby ok..:)

    http://missgaban.blogspot.com/2011/07/klik-banner-untuk-join-ok-tadi-bw-kat.html

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan...singgah melawat rakan taulan di sini..:)

    new entry :: T-Shirt Sahabat Blogger Arrived

    ReplyDelete
  5. salam kenalan dari nyzham
    jejalan dari segmen Encik BA
    dah follow belog awak dah
    kalo sudi folloow la belog saya plak

    ReplyDelete
  6. marina, blogger baru datang membacer

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan dari saya juga ye semua..;) thx sudi jenguk belog yang tak seberapa ni.

    ReplyDelete
  8. clean blog :) i likeee
    singgah sini dlm segmen ben ashaari
    visit mine http://mindasegarku.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. slm kenalan...:)

    http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  10. salam kenal :)

    Disable word verification untuk mesra pengguna. Boleh baca selanjutmya di sini

    http://monolog25.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. gary datang dari blog abang ben... gary follow cne yer~..

    ReplyDelete
  12. salam kenalan you ! HAHA :))

    jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    have a great day ahead and , take care ! :D

    ReplyDelete
  13. hye disana, sy disini.. heheh..
    singgah2 sambil berkenalan... :)

    dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

    tp takpe..
    singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

    ReplyDelete
  14. singgah sini n follow blog awak!

    jom singgah blog Mas..
    http://www.massaari.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete